default logo


Werkwijze

Eerste Contact:

Hierbij nemen wij samen met u de verbouwingsplannen door op de mogelijkheden en eventuele aanvullingen op basis van onze ervaring. In deze fase kunnen wij door praktijkgerichte oplossingen in veel gevallen kostenbesparend werken voor de uiteindelijke realisatie. Onze ervaring is dat er in deze fase het meeste te verdienen is met betrekking tot de bouwkosten.

Bouwtekening:

Indien gewenst is de volgende stap het maken van een bouwtekening al dan niet met vergunning. Hier hebben we eventueel een partij die ingeschakeld kan worden. Wilt u deze fase in eigen beheer uitvoeren, dan kan dat uiteraard ook en kunnen wij tussentijdse controle op de concept tekeningen uitvoeren als gewenst.

Offerte:

Naar aanleiding van de uiteindelijke bouwtekeningen en/of besprekingen maken wij een begroting voor u, bestaande uit, de te leveren materialen, arbeid en eventuele werken derden zoals stukadoors en tegelzetters werkzaamheden. Verder ook een bijbehorende planning voor de uiteindelijke realisatie. Omdat we voornamelijk in de renovatie verbouwingen werkzaam zijn, bestaat een offerte uit een begroting die zo reƫel mogelijk de uiteindelijke kosten zullen bedragen, maar meer of minder werkzaamheden kunnen hier wel uit voort komen. Dit alles uiteraard wel in goed overleg met elkaar.

Uitvoering:

Na opdracht gaan wij zo veel als mogelijk volgens planning te werk. Alle bouwkundige en installatie technische `werkzaamheden, zowel elektriciteit, water, riool, centrale verwarming en gas doen wij in eigen beheer. Hierdoor zij er niet onnodig veel verschillende partijen bij de verbouwing betrokken. Dit levert tevens tijdwinst op en uiteindelijk drukt dit zich ook uit in een scherpe realisatieprijs van het geheel. Tijdens de verbouwing zijn wij zelf altijd aanwezig om het afgesprokene ook daadwerkelijk uit te voeren, mochten er zaken zijn die tijdens de verbouwing wijzigen (wat uit onze ervaring vrijwel altijd het geval is) dan zijn door de korte lijnen daar gemakkelijk wijzigingen in aan te brengen. Na oplevering gaan we er van uit dat u met plezier verblijft in de nieuwe ruimtes en dat alles naar wens werkt. Is dit niet het geval, dan kunt u altijd een beroep op ons doen.